Gå til indhold

Emner: Miljø, energi

Comfort Hotel Solna, zero energy hotel. Photo: Lasse Olsson

Nordic Choice Hotels lancerer klimafond for at accelerere sit bæredygtighedsarbejde

Fonden, som lanceres i april, skal finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger til hotelbranchen med målet om at skabe en grønnere fremtid. I forbindelse med lanceringen af fonden gør Nordic Choice Hotels det muligt for sine gæster at bidrage gennem initiativet Green Stay, hvor de kan vælge at springe værelsesrengøringen over under deres hotelophold.
At sige nej tak til værelsesrengøring h

200 kg skrald blev der samlet fra naturområder på Amager

Påskeægjagt med et grønt twist -200 kg samlet skrald fra naturområder på Amager.

Søndag før påske inviterede Clarion Hotel Copenhagen Airport til en noget utradionel påskeæg-jagt. Konceptet var at alle som havde lyst til at deltage skulle aflevere en pose skrald indsamlet på naturområder på Amager. Skraldet afleveredes på hotellet og i bytte fik de lov at trække et påskeæg fra. I alt samlede de deltagende 200 kg skrald sammen fra naturområder på Amager.

Nordic Choice Hotels satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nordic Choice Hotels satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nordic Choice Hotels lancerer en ny organisation med ansvar for koncernens mad- og drikkevirksomhed. Målet er at udvikle den eksisterende mad- og barvirksomhed og finde nye innovative metoder, så virksomhedens hoteller kan gå forrest i udviklingen af nye, bæredygtige og frem for alt gode gæsteoplevelser.

Harald Bjugstad-Holm

Nordic Choice Hotels får ny bæredygtighedschef

Nordic Choice Hotels har ansat Harald Bjugstad-Holm som ny bæredygtighedschef. Bjugstad-Holm har senest arbejdet i den norske finans- og forsikringskoncern Storebrand, hvor han var beskæftiget med bæredygtighedsspørgsmål relateret til økonomisk rentabilitet og forretningsudvikling.