Gå til indhold

Nyhedsarkiv

​Ensomt juletræ søger gaver

​Ensomt juletræ søger gaver

Nordic Choice Hotels fortsætter sin vigtigste juletradition, nemlig at indsamle julegaver til børn og voksne i en vanskelig livssituation.

Clarion Studio

Clarion Hotel Copenhagen Airport åbner tv-studie

I en verden af zoom-møder, hybrid-møder og begrænsninger for fysiske møder, er der brug for alternativer, som sikrer at virksomheder stadig kan kommunikere effektivt og professionelt. Derfor åbner Clarion Hotel Copenhagen Airport nu et tv-studie på hotellet i samarbejde med Creative Technology.

​Nordic Choice Hotels indfører mundbind for ansatte

​Nordic Choice Hotels indfører mundbind for ansatte

For ansatte, som er i direkte kontakt med hotelgæster, bliver det nu obligatorisk med mundbind. Dette er det seneste i en række af flere tiltag for at mindske smittespredning, som hotelkæden har indført for at sikre en tryg hoteloplevelse for gæsterne.

Generel opdatering om Corona-håndtering i Nordic Choice Hotels

Generel opdatering om Corona-håndtering i Nordic Choice Hotels

Samtlige 207 hoteller i virksomheden holder åbent som normalt, men med ekstra opmærksomhed på sikkerhedsbilledet for gæster og ansatte. Grundet stor interesse fra medierne, vælger Nordic Choice Hotels at komme med en generel opdatering om situationen i selskabet under virusudbruddet.

Få pulsen op på hotelværelset med en room service workout

Få pulsen op på hotelværelset med en room service workout

Uanset om tiden er knap, eller man bare foretrækker at træne alene, så er der gode nyheder til de træningsglade gæster på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Hotellet lancerer nu et træningskoncept specielt tilpasset til træning på hotelværelserne.

Det ensomme juletræ på Clarion Hotel Copenhagen Airport er nu klar til gaver

Ensomt juletræ søger julegaver

I hele december samler Clarion Hotel Copenhagen Airport julegaver ind til EventyrJul, der gør juletiden lidt lysere for børn i en vanskelig livssituation.

Petter Stordalens Nordic Choice Hotels fik både gæster og ansatte til at svede i løbet af september. Billede: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels fik både gæster og ansatte til at svede

I september hævede Nordic Choice Hotels pulsen hos både gæster og ansatte. For hver halve time medarbejdere og gæster fik pulsen op, donerede hotelkoncernen 15 kroner til UNICEFs arbejde med børn udsat for menneskehandel i Asien. Sveden på panden resulterede i en donation på 1,5 millioner norske kroner til UNICEF.

Vis mere