Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Sved for en god sag med Nordic Choice Hotels

Sved for en god sag med Nordic Choice Hotels

I september kan gæster og ansatte på Nordic Choice Hotels gøre noget godt for andre, når de gør noget godt for sig selv. Puls for UNICEF løber af stablen for 10. gang og konceptet er simpelt: Når gæster og medarbejdere får pulsen op i 30 minutter donerer hotelkoncernen 15 DKK til UNICEF.

Stjernekok åbner restaurant på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Stjernekok åbner restaurant på Clarion Hotel Copenhagen Airport

På Clarion Hotel Copenhagen Airport åbnes dørene nu til en nyrenoveret restaurant med et koncept fra stjernekokken Marcus Samuelsson, som blandt andet er kendt for at stå bag præsident Obamas første statsmiddag. Han har udviklet konceptet Kitchen & Table til Clarion Hotels, som kombinerer det nordiske køkken med smagsindtryk fra det multikulturelle Manhattan.

I næste uge går det løs i København med events på Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Vesterbro i dagene op til paraden.

Nordic Choice Hotels er stolt hovedpartner til Pride

​Med budskabet “Room for all” kommer Nordic Choice Hotels til at være synlig i både paraderne og på de næsten 200 hoteller på tværs af Norden. I næste uge går det løs i København med events på Clarion Hotel Copenhagen Airport og Comfort Hotel Vesterbro i dagene op til paraden.

Comfort- og Clarion-hotellernes nye koncept -  at gøre dagen i morgen til verdens bedste dag

Comfort- og Clarion-hotellernes nye koncept - at gøre dagen i morgen til verdens bedste dag

I 2020 får Norden to nye lufthavnshoteller, når Comfort Hotel slår dørene op i både Arlanda og Københavns Lufthavn. Sammen med Nordic Choice Hotels nuværende lufthavnshoteller, Clarion Hotels, bliver de to Comfort-hoteller en del af en ny satsning til fremtidens rejsende, som lanceres under konceptet ‘Here for tomorrow’.

Når andre taler om mindfulness og at gribe dagen, vil Comfort og Clari

Dansker i front for Clarions nordiske marketingorganisation

Dansker i front for Clarions nordiske marketingorganisation

Sofia Wulff (54) tiltræder d. 1. juni 2019 stillingen som Head of Marketing & Communication for Clarion Hotel i Norden. Hun bliver således en nøglespiller i at sikre, at både eksterne og interne interessenter ser og forstår det Clarion, som lige nu udvikler sig både brand- og produktmæssigt.

200 kg skrald blev der samlet fra naturområder på Amager

Påskeægjagt med et grønt twist -200 kg samlet skrald fra naturområder på Amager.

Søndag før påske inviterede Clarion Hotel Copenhagen Airport til en noget utradionel påskeæg-jagt. Konceptet var at alle som havde lyst til at deltage skulle aflevere en pose skrald indsamlet på naturområder på Amager. Skraldet afleveredes på hotellet og i bytte fik de lov at trække et påskeæg fra. I alt samlede de deltagende 200 kg skrald sammen fra naturområder på Amager.

Nordic Choice Hotels digitale udviklingsvirksomhed eBerry starter globalt udvekslingsprogram

Nordic Choice Hotels digitale udviklingsvirksomhed eBerry starter globalt udvekslingsprogram

Med fokus på innovation for hotelgæsterne og personlig udvikling for de ansatte starter Nordic Choice Hotels nu udvekslingsprogrammet Boomerang gennem sin digitale udviklingsvirksomhed eBerry. Initiativet til projektet kommer fra medarbejderne selv, og formålet er, at man som ansat skal have mulighed for at bytte arbejdsplads med en anden et stykke tid.

Nordic Choice Hotels satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nordic Choice Hotels satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nordic Choice Hotels lancerer en ny organisation med ansvar for koncernens mad- og drikkevirksomhed. Målet er at udvikle den eksisterende mad- og barvirksomhed og finde nye innovative metoder, så virksomhedens hoteller kan gå forrest i udviklingen af nye, bæredygtige og frem for alt gode gæsteoplevelser.

Giv din hund en stressfri start på det nye år.

HVER 3. HUND ER HUNDEANGST FOR NYTÅRSAFTEN. CLARION TILBYDER NU HUNDEOPHOLD FOR EN STRESSFRI AFTEN.

​Knap 500.000 danske familier har hund og for mange hunde kan nytårsaften være et rent mareridt. Faktisk bliver hver 3. Hund så påvirket af fyrværkeriet at ejeren må gribe ind og hjælpe. Derfor råder eksperterne til at du ikke lader din hund være alene hjemme nytårsaften. Istedet for at blive hjemme eller flygte ud af byen, har du muligheden for at give dig selv og din hund en særlig start på 2019

Vis mere