Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Ny dansk chef for Clarion Hotel i Norden

Ny dansk chef for Clarion Hotel i Norden

Den 1. januar tiltræder Christen Bagger stillingen som Senior Vice President for Clarion Hotel. Bagger kommer fra Rainmaking Innovation i København, hvor han har været chef for innovation inden for rejser og turisme.

Stordalen hædret med international designpris

Stordalen hædret med international designpris

Ved den europæiske kåring i AHEAD, the Awards for Hospitality, Experience and Design, er Petter A. Stordalen blevet tildelt prisen for sit “enestående bidrag” til design inden for turistbranchen.

Harald Bjugstad-Holm

Nordic Choice Hotels får ny bæredygtighedschef

Nordic Choice Hotels har ansat Harald Bjugstad-Holm som ny bæredygtighedschef. Bjugstad-Holm har senest arbejdet i den norske finans- og forsikringskoncern Storebrand, hvor han var beskæftiget med bæredygtighedsspørgsmål relateret til økonomisk rentabilitet og forretningsudvikling.

Byggeriet af Nordens største lufthavnshotel officielt sat i gang i CPH

Byggeriet af Nordens største lufthavnshotel officielt sat i gang i CPH

I september 2020 åbner Nordens største lufthavnshotel og -kongrescenter ved Københavns Lufthavn. Byggeriet blev i dag officielt skudt i gang, da Københavns Lufthavns adm. direktør, Thomas Woldbye, Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen, og Nordic Choice Hotels grundlægger og ejer, Petter A. Stordalen, støbte en tidskapsel ind i fundamentet.

Hotelrebel øger ambitionerne i Københavns Lufthavn

Hotelrebel øger ambitionerne i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn er Nordeuropas største lufthavn, og den forbereder sig nu på at kunne håndtere hele 40 millioner passagerer på årsbasis. Lige ved siden af Terminal 3 vokser det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport med sine 619 hotelværelser frem. Et hotel, der ifølge hotelkæden Nordic Choice Hotels tilfører området en puls og en energi, som har manglet.

Indsamlede julegaver ved Clarion Hotel Copenhagen Airport.

​Succes for julegaveindsamling hos Nordic Choice Hotels

Gæster og medarbejdere gav juleglæde til 250 socialt udsatte børn og deres familier. Siden 2012 har Nordic Choice Hotels indsamlet julegaver i hele Norden gennem kampagnen "Ensomt Juletræ”. I 2017 blev det til enny rekord med i alt 63.880 indsamlede julegaver. En stigning på over 22 procent fra 2016.

Nordic Choice Hotels overtager hotel og bygger nyt i Københavns Lufthavn

Nordic Choice Hotels overtager hotel og bygger nyt i Københavns Lufthavn

En af Nordens førende hotelkoncern, Nordic Choice Hotels, skal løfte hoteldrift og -kapacitet i Københavns Lufthavn op i nye og højere luftlag. 1. april bliver det nuværende lufthavnshotel omdannet til et high-end Clarion Hotel, og samtidig påbegyndes opførelsen af et nyt Comfort Hotel med 500 værelser og et 3.000 m2 stort konferencecenter i lufthavnen.

Centralpostbygningen i København

Nordic Choice Hotels omdanner Postbygningen i København til hotel

Den over 100 år gamle Centralpostbygning i Tietgensgade i København skal bygges om til et moderne, førsteklasses hotel. Det er Nordens førende hotelkoncern, Nordic Choice Hotels, der står bag det nye hotel, der åbner i løbet af 2020. Det ca. 25.000 kvadratmeter store hotel bliver et samlende midtpunkt i den nye bydel, der nu opstår i området.

Petter Stordalen er Nordeuropas skarpeste forretningsmand

Petter Stordalen er Nordeuropas skarpeste forretningsmand

I juryens begrundelse står der blandt andet: Petter Stordalen repræsenterer en generation af entreprenører, der tænker stort og ved, at samfundsansvar og succes er ufravigeligt afhængige af hinanden.

Vis mere